Povestea 4 BODY

4Body este o aplicatie pentru smartphone cu programe de antrenament si de nutritie creata in Romania. Programele de antrenament sunt impartite in categorii in functie de obiectivele tale: cresterea masei musculare, slabire sau mentinere.


Programele noastre includ FitDance, Tabata, HiiT, Functional Training, Yoga, Power Training si Circuit Training, organizate pe 3 niveluri de dificultate si sunt exemplificate VIDEO de antrenori romani consacrati.

 

 Descarca aplicatia si activeaza-ti contul, ai acces gratuit timp de o saptamana. Ai o descriere amanuntita a fiecarei clase, beneficiile si avantajele fiecarui tip de antrenament, precum si descrierea echipamentului necesar, fie ca te antrenezi acasa ori la sala. De asemenea, iti poti seta nivelul de dificultate pentru fiecare antrenament – Incepator, Intermediar, Avansat, iar cu ajutorul calendarului iti monitorizezi evolutia.

 

 Planurile alimentare sunt create de nutritionisti si sunt impartite in functie de obiectivul caloric zilnic - 1200, 1700 sau 2200 kca. Ai la dispozitie peste 500 de retete creative si o lista de shopping generata automat in functie de planul alimentar ales.

Discover 4 BODY App

Programele de antrenament sunt concepute de traineri romani de referinta in industrie. Urmeaza cu atentie indicatiile lor pentru a obtine rezultate vizibile si pentru a evita accidentarile.

Incepe astazi

Vrei sa ramai la curent cu noutatile si oferte noastre?