Termeni si conditii

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI  4body.ro si a aplicatiei 4Body

 

 

1.ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui website și/sau a oricărei pagini  a acestuia sunteți de acord cu acesta condiții de utilizare.

Dacă nu sunteti de acord cu acești termeni și condițiile de utilizare, nu accesați acest site.

 

2. INTRODUCERE

Condițiile generale prezentate definesc condițiile de utilizare ale site-ului 4body.ro si a aplicatiei 4Body de către potențiali clienți sau doar vizitatori, prin accesarea acestui site, acceptându-se și termenii de utilizare ale acestuia, așa cum sunt descriși în cele ce urmează.

 

3. DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

S.C. Zenta Hub S.R.L deține drepturi depline și complete asupra dreptului de proprietate , precum și drepturile de autor si cele brevetate neexistând posibilitatea de a transfera drpetul de proprietate asupra aplicațiilor sofware.

Nici o alta persoană nu are dreptul de a copia, redistribui,vinde, decompila, dezasambla în nici un fel  , in nici o formă aplicația software.

Toate informatiile, produsele, aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea exclusivă a S.C. Zenta Hub S.R.L., care își rezervă dreptul de a modifica conținutul si structura site-ului, fără o notificare prealabilă ori de câte ori consideră oportună o astfel de modificare.

Întregul conținut al site-ului 4body.ro si a aplicatiei 4Body este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Toate drepturile referitoare la conținut, pagini și modul de prezentare al site-ului sunte deținute de S.C. Zenta Hub S.R.L. Societatea va depune eforturi ca toate informațiile publicate pe acest site să fie exacte, intervenind ori de câte ori se constată că o informație existentă pe site nu mai este  exactă.

Este interzisă copierea, modificarea, distribuirea, afisarea,transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor  materiale sau modele derivate sau utilizarea conținutului acestui site , în orice scop, fără  acordul scris al S.C. Zenta Hub S.R.L. 

Accesarea și utilizarea paginii 4body.ro si a aplicatiei 4Body, sunt contra cost și au drept scop de a veni în ajutorul utilizatorilor in găsirea  in mod facil a informațiilor necesare, conform cerințelor fiecăruia.

Prin ”utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridica care va accesa această pagină.

Este permisă tipărirea  conținutului 4body.ro si a aplicatiei 4Body pentru folosință personală,fără vreun scop comercial, în orice alte condiții, conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul reprezentanților site-lui 4body.ro si a aplicatiei 4Body.

 

4. RĂSPUNDERI

Informațiile conținute de site se referă la o descriere intr-un anumit gred de  detaliere  a activităților, serviciilor sau produselor, fără a se acorda vreo garanție referitoare la evitarea accesării anevoioase  sau întreruperi în utilizarea site-ului, neafectarea în sens negativ a  altor sisteme prin utilizarea acestuia, inexistența pe site-ul pus la dispoziție a unor virusi sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor

 

S.C. Zenta Hub S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-lui.

Toate informațiile existente pe site sunt cu caracter informativ și nici din conținutul site-ului nu poate  constitui o ofertă fermă de a contracta si nu poate angaja răspunderea S.C. Zenta Hub S.R.L. în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web 4body.ro si a aplicatiei 4Body, a informațiilor si a altor materiale cu reprezintă o consultație juridica in sensul legii nr. 51/1995.

4body.ro si a aplicatiei 4Body, nu face nici o promisiune, nu face nici o declarație și nu garantează cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al acestui conținut și nu își asumă nici o obligație de rezultat sau diligență față de nici o persoană, excluzând in mod expres si negând orice formă de rsăundere pentru cost, pierdere sau daune suferite ca urmare a  utilizării conținutului.

 

5. OBIECTIV

Obiectivul site-ul este acela de a transmite informații  actualizate și exacte, aceasta neexcluzând posibilitatea de a apărea erori. Utilizatorii sunt asigurați că se depun toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea intr-un timp cât mai scurt a erorilor apărute.

Orice persoană fizică sau juridică care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze S.C. Zenta Hub S.R.L. prin unul dintre mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a fi informată cu privire la disponibilitatea serviciului sau produsului în cauză, cât și asupra  condițiilor contractuale, tarifelor, asupra informațiilor tehnice sau de altă natură.

 

6. INFORMATII PERSONALE

Atunci când prin intermediul acestui site vă sunt solicitate informatii , aceasta are drept scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta ulterior.Acest lucru este cu atît mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă in special la date personale- nume, prenume, adresa,numere de telefon,-adresa de e-mail,modul  în care  sunt utilizate sau intentionează să fie utilizate produsele și/sau serviciile S.C. Zenta Hub S.R.L., dar poate conține si alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor si/sau produselor  solicitate.

Aducem la cunoștință că pentru o gestionare mai bună  a întrebărilor si nevoilor utilizatorilor, informațiile solicitate prin  intermediul acestui site- vor face obiectul unor stocări și prelucrări electronice.

 

7. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Există posibilitatea ca prezentul site să conțină legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de către S.C. Zenta Hub S.R.L. ca fiind utile în legătură cu conținutul site-ului sau care nu se află sub controlul sau indrumarea S.C. Zenta Hub S.R.L.În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

 

S.C. Zenta Hub S.R.L. nu poate controla, gestiona , garanta acuratețea informațiilor sau a datelor existente pe site-urile  unor terti la care se face trimitere de pe site-ul sau.

 

8. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul 4body.ro si a aplicatiei 4Body și care ofera date sau informații cu caracter  personal prin intermediul acestui site  își manifestă acordul ferm, expres  si neechivoc cu privire la: prelucrarea datelor si informațiilor personale de catre S.C. Zenta Hub S.R.L., transmiterii de oferte promotionale specifice operațiunilor de marketing direct, soluționarea  de către S.C. Zenta Hub S.R.L. a cererilor, întrebarilor si reclamațiilor adresate (a se vedea pagina de Contact a site-ului), alte activități intreprinse de S.C. Zenta Hub S.R.L. și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

 

S.C. Zenta Hub S.R.L., vă păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare  a acestui constituie  acordul  expres și neechivoc  al dumneavoastra  în conformitate cu  prevederile legii nr.677/2001 și a directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

9. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

 

Important de stiut!

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

 

10. POLITICA DE RETUR A BANILOR SI ANULARE ABONAMENTE

Daca se doreste anulare unui abonament deja platit, se trimite un mesaj aici sau pe adresa de email contact@zentahub.com la cel mult 7 zile de la inceperea repectivului abonament, iar returul banilor se face in maximum 14 zile lucratoare.

 

11. Aplicatia 4Body

Creata de S.C. Zenta Hub S.R.L., cu sediul social în Iași, Calea Chișinăului nr. 29, corp C.40, et. 2, număr de înregistrare la ONRC J22/1577/2013, codul TVA RO32242037,  capital social 200 lei, tel. 0730 986 046 și adresa de e-mail contact@zentahub.com.

 

Pentru orice fel de nelamurire  în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării va rugăm sa ne contactati prin intermediul secțiunii Contact din site.

Vrei sa ramai la curent cu noutatile si oferte noastre?